Som en Eurolotto Sverige älskare letar jag alltid efter stora lottojackpottar och stora lottovinnare som kan ge en lite nyheter, men det verkar ligga något annat i vattnet för lottospelarna, som ger den förmågan att välja rätt nummer. Många av lottodragningarna leder knappast till lottojackpottar, men så verkar det inte vara sistone, då lottovinnare tycks produceras vecka efter vecka av många stora lotterier, och allt det här får oss att sukta efter stora jackpottar.

Jag antar att det är en vinst för alla som föredrar mindre jackpottar, men många av de stora dragningarna rullar helt enkelt inte. Powerball Lotto vanns till exempel för bara några dragningar sedan, och var då bara uppe i $54 miljoner, en stor lottojackpott men knappast mycket i jämförelse med de hundratals miljoner vi är vana vid. Det är dessutom bara ett par dragningar sedan det andra stora amerikanska lotteriet, Mega Millions, vanns, och det låg då på blott £34 million.

Mitt nummer ett är en absolut favorit, EuroLotto Sverige har vunnits vecka efter vecka, och nu är det andra gången på två månader som det blivit rollover och som UK National Lottery haft fler vinnare än de kan hantera.

Jag klagar förstås inte, det är trevligt att se så många jackpottar delas ut så ofta. Det är dock knappast permanent, vi älskar våra större jackpottar, där priserna blir riktigt spännande och jag hoppas att de snart kommer tillbaka!

Andra lottonyheter

En icke uthämtat brittisk lottobiljett värd över £1 miljon har inspirerat lottoarbetarma att ta till en ovanlig taktik för att hitta den saknade miljonären. Vinnarbiljetten köptes i London förorten Ealing, och lottoarbetarna har försökt uppmärksamma det hela genom att ha “millionaire's seating” vid en  av förortens mest välkända institut.

Besökare på Rooftop Film Club på Ealings bilparkering Springbridge kan titta på filmer i stil på lyx-VIP-området, vilket reserverades för den saknade miljonären.

En talesperson sade att ”vi hoppas på att många filmfans kommer att gilla Millionaire Seating, och att det bland dem finns Ealings saknade miljonär. Eller så kanske 'vibsen' flyter ned från filmklubben till marknivån och uppmuntrar spelaren att kolla sin biljett! Det är en av våra ovanligare taktiker att hjälpa till i att hitta den mysteriska vinnaren, men om spelaren kommer fram snart kan de få njuta av en stressfri sommarsemester med alla filmer de vill, eller så kanske de till och med vill producera sin egen film!”

Jag är säker på att vi alla hoppas på att den stackars personen som köpte vinnarbiljetten snart stiger fram och hämtar ut sitt otroliga pris.